Πολιτική Επιστροφής Χρημάτων και προϊόντων

1.Πολιτική Επιστροφών

Τα προϊόντα  που διατίθενται και σας προσφέρονται μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα e-kanava.gr, έχουν επιλεγεί με βασικό κριτήριο την άριστη ποιότητα τους, την καλή σχέση τιμής-ποιότητας, την τυπικότητα τους (δηλαδή να εκφράζουν στο μέγιστο τα τυπικά ποιοτικά κριτήρια του παραγωγού και της περιοχής απ’ όπου προέρχονται) και φυσικά, όλα τα προϊόντα αποθηκεύονται στις κατάλληλες συνθήκες συντήρησης ώστε να τα παραλαμβάνετε άριστα συντηρημένα.  Ανεξάρτητα απο τη δική μας φροντίδα και προσοχή και χωρίς δική μας ευθύνη, υπάρχει η πιθανότητα κάποιο προϊόν να εμφανίσει αλλοιώσεις, να είναι φθαρμένο ή ελαττωματικό.

Παρακαλούμε ελέγξτε προσεκτικά τα προϊόντα που παραγγέλνετε κατά την παραλαβή τους,προκειμένου να διαπιστώσετε τυχόν ελαττώματα (σπασμένα, λάθος, ελλιπή περιεχόμενα).

Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε την απόλυτη ικανοποίηση σας.

2.Ακύρωση Παραγγελίας

Δεχόμαστε ακύρωση παραγγελίας μόνο σε περίπτωση που η παραγγελία δεν έχει αποσταλεί από το κατάστημα μας για παράδοση. Στην περίπτωση που τα προϊόντα είναι ακόμα σε εμάς, μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας ενημερώνοντας μας με γραπτό μήνυμα στο info@e-kanava.gr η καλώντας μας στο 2299049425  και θα την ακυρώσουμε άμεσα επιστρέφοντας σας το ποσό που έχετε ήδη πληρώσει. 

Δεν αποδεχόμαστε ακύρωση ή επιστροφή παραγγελίας μετά την παραλαβή της από τον πελάτη.                                                

3.Επιστροφή προϊόντων

Αν για οποιονδήποτε λόγο ( π.χ δεν μείνατε ικανοποιημένοι από την παραγγελία σας η παραγγείλατε λάθος προϊόν), μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμα σας να επιστρέψετε   τα προϊόντα που αγοράσατε εντός τριών (3) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.  Θα γίνεται αποδεκτή μόνο η επιστροφή των προϊόντων που βρίσκονται σε άριστη κατάσταση μέσα στην συσκευασία τους, με όλα τα συνοδευτικά τους και την απόδειξη αγοράς.

Παρακαλώ, σημειώστε ότι η αποστολή του μη επιθυμητού προϊόντος γίνεται με μεταφορική εταιρία με χρέωση του πελάτη όπως επίσης και η χρέωση της αποστολής του νέου προϊόντος.

Οι επιστροφές αφορούν ΜΟΝΟ σε παραγγελίες που πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά.

4.Αντικατάσταση ελαττωματικών προϊόντων

Στην περίπτωση που λάβετε ένα ελαττωματικό ή κατεστραμμένο προϊόν, τότε θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το info@e-kanava.gr η καλώντας στο τηλέφωνο 2299049425 εντός 2 ημερών από την παραλαβή του για να αντικατασταθεί άμεσα και χωρίς δική σας οικονομική επιβάρυνση. θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να αντικατασταθεί με ένα ίδιο ή παρόμοιο προϊόν.

Όλες οι επιστροφές χρημάτων γίνονται είτε με πίστωση του λογαριασμού του πελάτη ή μπορεί να γίνει επιστροφή χρημάτων στην πιστωτική σας κάρτα ή επιστροφή μετρητών σε αριθμό λογαριασμού που θα μας δώσετε, το ταχύτερο δυνατόν.

Ανάλογα με τον τρόπο επιστροφής των χρημάτων, η διαδικασία θα ολοκληρώνεται σε διάστημα από 1 έως 4 εργάσιμες ημέρες.